Seksuologie & Coaching

Als gynaecoloog en seksuoloog, ben ik gepassioneerd over het helpen van vrouwen om hun seksualiteit te verkennen en te versterken. Mijn medische opleiding samen met mijn training als cliënt-centered coach geeft me een unieke kijk op de fysieke aspecten van de vrouwelijke seksualiteit en hoe deze verbonden zijn met emotionele en mentale welzijn. Dit stelt me in staat om op een holistische manier te werken en zo een compleet beeld te krijgen van de (seksuele) gezondheid van mijn cliënten.

Als coach/seksuoloog werk ik met individuele cliënten of koppels om hen te helpen omgaan met seksuele zorgen. Mijn doel is om een veilige en respectvolle omgeving te creëren waarin cliënten zich comfortabel voelen om open en eerlijk te praten over hun seksualiteit en samen te werken aan oplossingen die werken voor hén. Als u op zoek bent naar professionele hulp bij uw (seksuele) gezondheid en welzijn, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen.

Je bent van harte welkom met al je zorgen en noden.

Zorgen rond opwinding en orgasme, verschil in verlangen/zin in seks tussen partners, pijn bij het vrijen, seksualiteit tijdens en na zwangerschap, bij fertiliteitsproblemen, menopauze en bij chronische ziekte, taboes en schaamte.

Verschil in seksueel verlangen en/of verwachtingen in de relatie, communicatiemoeilijkheden, ontevredenheid en/of terugkerende conflicten in de relatie, relationele en/of persoonlijke patronen waar je in vastzit.

Zingevingsvragen (wat wil ik van het leven, welke keuze moet ik maken), zorgen rond (faal)angst, perfectionisme en piekergedachten, burn-out, onzekerheden over jezelf en/of jouw lichaam, menopauze.

Afspraak maken

  1. Dit kan via ruimte@doktermeganck.be

Personen die misbruik maken van de agenda kunnen worden opgespoord en gerechtelijk vervolgd.
Alle patiëntgegevens zijn vertrouwelijk en worden enkel door de behandelende geneesheer gebruikt.